Lezersvragen over opwaardering abonnement | Analyse
Gebruiker
Lezersvragen over opwaardering abonnement placeholder Premium
  • jun. 13, 2015
  • Jeroen Vandamme

Eerst en vooral willen we graag de vele lezers bedanken die ons feliciteerden met de eerste editie van FondsenAnalyse. Het is altijd fijn om te horen dat abonnees tevreden zijn, ook al zijn er zeker nog verbeteringen mogelijk en die zitten voor FondsenAnalyse ook in de pijplijn. Uiteraard zijn we ook blij met de vele opwaarderingen die abonnees reeds uitvoerden. 

We ontvingen weinig praktische vragen over de opwaarderingsfunctie, via de website verloopt de opwaardering van een abonnement dan ook redelijk eenvoudig en het stappenplan dat men hoeft te doorlopen werd duidelijk uitgeschreven in het artikel: "Hoe geef je je abonnement een opwaardering?". 

Toch ontvingen we een paar lezersvragen waarvan de antwoorden ook bij andere lezers voor meer verduidelijking kunnen zorgen.

Beste

Ik zou wel willen opwaarderen naar het totaalpakket, maar als ik on-line kijk zie ik wel de berekening voor het restbedrag van mijn lopende abonnement, in mijn geval tot einde november dit jaar, maar ik zie niets van de 70 euro korting.

Is de 70 euro pro rata het nog lopende abonnement of zie ik dat niet via de website?

Een abonnee

Beste,

Een jaarabonnement op de Analyse nieuwsbrief bedraagt 295 euro, een jaarabonnement op FondsenAnalyse is 220 euro, en dus samen 515 euro. Het totaalpakket bedraagt 445 euro, dus krijg je 70 euro korting. Wat je betaalt bij een opwaardering is 445 euro min het deel van het nog lopende abonnement op Analyse, dus ongeveer de helft van 295 euro (in jouw geval). Tot op de dag juist uitgerekend. Dat wordt nog eens afgetrokken van 445 euro en dan heb je twee abonnementen die vanaf volgende week een vol jaar lopen.

P.S.: Via de opwaarderingsfunctie op de website zie je niet zo duidelijk dat de korting al inbegrepen is, maar de korting wordt dus meteen toegekend bij keuze van een Totaalpakket. Er staat wel nog een vakje kortingscode bij de facturatiegegevens, wat verwarrend kan zijn, maar niet moet ingevuld worden.

Het Analyse Team

Beste,

Een gewoon abonnement op Analyse kost 295 euro. Het Totaalpakket kost 445 euro. Je betaalt dus 150 euro extra als bestaande abonnee voor FondsenAnalyse. Nieuwe abonnees betalen 220 euro voor FondsenAnalyse.

Is de korting van 70 euro ook blijvend voor de volgende jaren?

Een abonnee

Beste,

Analyse abonees zullen altijd een korting op het Totaalpakket blijven ontvangen. We kunnen echter niet zeggen dat die korting ook altijd 70 euro zal blijven bedragen. Het belangrijkste is wel dat bestaande abonnees altijd voordelige voorwaarden zullen blijven genieten.

Wat we ook willen garanderen is dat we bij eventuele wijzigingen in de toekomst geen misleidende reclame zullen gebruiken en lezers niet ongevraagd zullen bombarderen met pakweg 17 e-mails vol gladde verkoopspraatjes. Bij ons is het no-nonsense en geen gladde verkoopspraatjes. We zijn beleggers en geen marketeers.

Wij focussen ons maximaal op het analyseren van de financiële markten, enkel dit kan leiden tot goede beleggingsresultaten.

Het Analyse Team

Beste,

Valt tijdens de week dat de Fondsenanalyse er is, de gewone Analyse nieuwsbrief weg?

Een abonnee

Beste abonnee,

Neen, die twee zaken staan los van elkaar. Analyse verschijnt minimum 3 keer per maand, maar dikwijls is het elke week. Je hebt natuurlijk de feestweken en vakanties vandaar dat we zeggen: minimum 3 keer per maand. Een goed jaar geleden hebben we bestaande abonees ingelicht dat Analyse 3 keer per maand zou verschijnen en de 4de week een korte update op de website. Sindsdien bleef het meestal bij 4 keer per maand een Analyse nieuwsbrief per post. Met de nieuwe website kunnen nu meer updates verschijnen.

Het Analyse Team

Voor meer informatie:

Ga hier naar het artikel: "Hoe geef je je abonnement een opwaardering?"

Ga hier naar de abonnementenpagina.

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden