Getuigenissen | Analyse
Gebruiker

Wilt u ook graag een reactie versturen? Dit kan door het formulier in te vullen op de contactpagina.

Jeroen,

Proficiat met de vernieuwde website.

Een dikke 10 op 10, eenvoudig, duidelijk en snel toegankelijk zowel op pc als smartphone.


L.K.11/08/2023

Een andere vraag die misschien minder jouw expertise is, is dat wij overwegen om naar Zuid-Frankrijk te verhuizen.Woningen zijn daar een stuk goedkoper als hier en de levenskwaliteit lijkt me daar ook wel beter.Heb jij enig zicht op de evolutie van woningen in Frankrijk? Alvast bedankt voor jouw antwoord en ook bedankt voor al jouw inzichten.Dankzij jou is mijn portefeuille een flink stuk gestegen en worden onze dromen veel reëler.

J.D.06/07/2023

Beste, Mijn abonnement verloopt op 02/06/2023.Ik wilde gewoon even melden dat ik intussen reeds de storting gedaan heb voor het komende jaar (tot juni 2024).:-) Ik lees met veel interesse de Analyse publicaties. Het heeft mij absoluut nog geen windeieren gelegd !Proficiat voor het puike werk, de interessante analyses en de betrouwbare tips ! 

K.C.30/05/2023

Dag Jeroen,

Ook al is de content niet altijd rozengeur en maneschijn, het blijft altijd een openbaring om je nieuwsbrief te lezen.

Het is dan ook met veel plezier dat ik mijn abonnement verleng. 

Laat je stem in de woestijn blijven klinken.

Take care,

Filip

Filip P.04/04/2023

Beste Jeroen,

Ik volg de nieuwsbrief, eerst met Roland sinds begin de jaren 80 eerst in Swingtrend, daarna in Analyse, nu door u geschreven.
In moeilijke periodes was Analyse mijn toevlucht om erdoor te komen.
En eerlijk gezegd, het heeft mij geen windeieren gelegd. Duizend maal dank.

G.L.05/01/2023

Dag Jeroen,


ik ben al geruime tijd een abonnee bij jullie, en ben van plan dit ook te blijven. Voor mij is Analyse nog steeds het beste blad van de Benelux!

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
C.

C.02/12/2022

Jeroen,

net je jongste Analyse gelezen.

Moest daarbij aan deze anekdote denken ;-)

In de jaren '90 was ik beroepshalve aanwezig bij de inventaris van de (oudere rij)woning van een overleden bejaard koppel.

(Ging over ruziënde erfgenamen, die allen aanwezig waren bij die inventaris.)

De inventaris zat er bijna op, toen één van de kleinkinderen zei: "Opa heeft mij eens getoond dat daar goudstukken zaten." en hij wees naar de chambrant boven een deur tussen living en gang.

De chambrant werd losgewrikt (zat vastgenageld) en er vlak achter lag inderdaad een jutezakje met een twintigtal gouden munten ... (Leopolds, ...) ;-)

Ik kan mij goed voorstellen dat de latere koper van de woning, bij eventuele renovatie, er nóg elders zal gevonden hebben ...

Dankzij Analyse kennen we de waarde van goud en zeker Napoleons maar al te goed!


KR23/11/2022

Beste Jeroen,Alvast bedankt voor de tip ivm. Het boek van matthias desmet.Ik heb wat meer nieuws imv. De oplichting van een pat. Van me.Het betreft ******** die de oplichter is en ze kochten bij hem goudstaven.Vermits het openbaar onderzoek nog loopt kunnen we de naam best stil houden.Naast deze info heb ik nog enkele vragen.Ken je een typisch koperaandeel en eveneens een goed lythiumaandeel?Enkele jaren geleden vroeg ik je oordeel over uraniumaandelen.Hoe denk je hier momenteel over want ik heb toen een kleine hoeveelheid gekocht en dit legde me zeker geen windeieren.Veel groetjes en tot binnenkort,

K.D17/09/2022

Beste,i.v.m. socfinasia:sinds 2003 bezit ik een flink pak socfinasiaaandelen(laag ingekocht) en dat heeft mij qua dividend geen windeieren opgebracht.De palmolieprijs bereikt hoogten die ik de afgelopen 20 jaar niet meegemaakt heb en toch staan er velen aan de verkoopzijde.Ik ben niet zinnens te verkopen (inflatie….).Ben ik fout? Grtn.

L.N23/02/2022

Beste,


We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor de Rhodium-tip. Jullie zijn vasthoudender dan ik, ik ben geleidelijk aan het afbouwen, maar heb toch nog een behoorlijke positie. Zijn we in een manische fase aanbeland, ook al zijn er recent geen artikels in de pers meer over verschenen?


Bedankt,A.25/02/2021

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden