Grondstoffenwalhalla in Amsterdam | Analyse
Gebruiker
Grondstoffenwalhalla in Amsterdam placeholder Premium

De grondstoffenmarkten bevinden zich sinds begin 2016 in een nieuwe opgaande trend. Vele grondstoffen van goud, koper, zink, olie, palladium, kobalt tot rhodium zitten in een nieuwe hausse.Dat we twee jaar geleden spraken van de come-back van een nieuwe grondstoffenhausse was zeker niet voorbarig.

Vooralsnog zijn het de pioniers onder de beleggers die zich nu positioneren in de grondstoffenmarkten. De grote massa blijft afwezig. Daarom beklimmen de grondstoffenprijzen nu de spreekwoordelijke 'muur van zorgen'. Dit is nog geen ziedende stierenmarkt, maar een opgaande trend met tussentijdse ups & downs.

Willem Middelkoop, de fondsbeheerder van het Commodity Discovery Fund die in september vorig jaar aanwezig was op onze presentatie-avonden, organiseert op vrijdag 20 april een Investor Day in Amsterdam met focus op de grondstoffenmarkten.

De investeringsdag bestaat uit een seminarie over grondstoffenaandelen waarbij verschillende gekende mijnbedrijven zich presenteren. Deze bedrijven zijn geselecteerd door Willem Middelkoop.

De investeringsdag is uiteraard volledig vrijblijvend, maar we zijn ervan overtuigd dat het sommige Analyse lezers zal interesseren.

Voor de keynote speech komt niemand minder dan grondstoffen miljardair Robert Friedland van Ivanhoe Mines vanuit Londen ingevlogen. Robert Friedland is geen onbekende voor Analyse lezers aangezien we tot voor kort nog investeerders waren in zijn bedrijf Ivanhoe Mines. Het is een unieke kans om Friedland in levende lijve te ontmoeten, op internet is het onmogelijk speeches van hem te vinden aangezien die op YouTube steeds op zijn persoonlijke vraag worden verwijderd.

Programma

De investeringsdag begint op vrijdag 20 april 2018 's morgens vroeg om 9u en duurt tot in de namiddag (tot 16u, inclusief lunch break).

Naast de presentatie van Robert Friedland zullen vijf bedrijven hun ‘discoveries’ aan u presenteren. Zo komt Dr. Quinton Hennigh van Novo Resources vertellen wat de ontdekking van goudhoudende conglomeraten in Australië zo bijzonder maakt. Ook David Lenigas, CEO van Artemis Resources is een spreker. Keith Neumeyer, CEO van First Majestic Silver stelt zijn zilvermijnbedrijf voor.

Daarna vertelt Dr. Peter Lightfoot, een van de grootste experts op het gebied van nikkelontdekkingen, over de bijzondere vondst van Garibaldi Resources. Ook zal de CEO van NexGen Energy de uranium ontdekking toelichten.

Niet de minste namen dus!

Uiteraard is er ten slotte een presentatie van Willem Middelkoop zelf.

Het programma is Engelstalig, maar er is simultaanvertaling in het Nederlands.

Als particuliere belegger krijgt u deze dag meer inzicht in de wereld van mijnbouwprojecten en de komende extra vraag naar grondstoffen. Graag nodigen Willem Middelkoop & team u uit om deel te nemen aan de CDF Investor Day. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

Locatie & Inschrijven

Het congres vindt plaats in het prachtige nieuwe Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam. Vanaf de ring van Amsterdam binnen 10 minuten bereikbaar en parkeren kan onder het gebouw.

Er zijn maar 250 plaatsen beschikbaar dus indien u interesse hebt wacht u best niet te lang om in te schrijven.

Tickets voor de investeringsdag bedragen 75 euro per persoon, maar voor Analyse lezers is een speciale korting voorzien en bedraagt de prijs slechts 50 euro per persoon.

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link op de website van Eventbrite.

Om verder te gaan naar de ticketpagina vult u het paswoord "cdfund" in. Daarna klikt u op "Tickets" (in het groen).

Om tenslotte van de korting te genieten, selecteert u "Promotiecode opgeven". Als kortingscode gebruikt u: "analyse".

 

We wensen u alvast een aangename dag indien u van plan bent deze investeringsdag bij te wonen! (en een even aangename dag als u die dag iets anders doet ;-)

Hebt u verdere vragen over deze investeringsdag? U kan deze ons stellen via een e-mail aan:  info at analyse . be

 

Nog twee afsluitende opmerkingen:

1) Wijzelf zullen waarschijnlijk niet aanwezig zijn op deze investeringdag.

2) Analyse lezers zullen weten dat we (recentelijk) kritisch zijn over beleggingen in de aandelen van Ivanhoe Mines, Artemis Resources en First Majestic Silver. Om verschillende redenen houden we momenteel een negatieve visie aan over deze aandelen. De aandelen van Novo Resources en Garibaldi Resources hebben we momenteel wel in de AnalysePortefeuille.

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden