Seminarie met Willem Middelkoop en Jeroen Vandamme | Analyse
Gebruiker
Seminarie met Willem Middelkoop en Jeroen Vandamme placeholder
  • aug. 02, 2017
  • Jeroen Vandamme

Beste lezers,

Vorig jaar gaf ik een presentatie in Gent over goud en grondstoffen. Een 250-tal lezers waren toen aanwezig en het was snel duidelijk dat velen geïnteresseerd waren in periodieke presentaties. De tijd vliegt en voor je het weet is weer een jaar voorbij.

We hebben deze keer twee presentatie-avonden gepland om alle abonnees de kans te geven een presentatie te kunnen bijwonen. Eén op 12 september bij Antwerpen en één op 13 september bij Brugge. Dit zijn tweemaal dezelfde presentaties. Indien u zich wenst in te schrijven dient u dus slechts op 1 avond in te schrijven.

Elke presentatie-avond zal twee delen bevatten, twee presentaties van ongeveer 1 uur.

In het eerste deel breng ik een persoonlijke visie op de financiële markten en een specifieke focus op de beleggingen in de AnalysePortefeuille. Hoe je als belegger succesvol onze modelportefeuille kan opvolgen en welke aandelen en grondstoffen nu interessant zijn, worden de belangrijkste onderwerpen in deze presentatie. De grote beleggingsposities uit de AnalysePortefeuille worden uitvoerig besproken.

In het tweede deel zal gastspreker Willem Middelkoop een presentatie brengen over de energie-revolutie (onder andere door de opkomst van elektrische wagens) en de implicaties voor beleggers. Hierover schreef hij recent het boek ‘De Tesla-revolutie’. In tegenstelling tot wat de titel zou doen vermoeden is het geen aanbeveling om aandelen Tesla Motors te kopen. De energierevolutie zal wel een impact hebben op de markt in basismetalen zoals koper, zink en kobalt. Als oprichter van het Commodity Discovery Fund legt Willem Middelkoop uit hoe je als belegger hierop kan inspelen.

Willem Middelkoop staat in Nederland en tot ver daarbuiten ook bekend als edelmetaalbelegger. Willem schreef verschillende andere boeken zoals ‘Goud en het geheim van geld’ en ‘The big reset’ die zelfs in het Engels, Mandarijns en Arabisch werden vertaald.

De kruisbestuiving tussen beide presentaties zal ongetwijfeld voor een boeiende avond zorgen. Elke avond wordt afgesloten met een vragensessie en een borreluur.

 

220px-Willem-middelkoop-1333728464.jpg Foto_Jeroen_Vandamme.jpg

 Willem Middelkoop                                                                 Jeroen Vandamme

 

Praktisch
1e presentatie: dinsdagavond 12 september te Brasschaat bij Antwerpen, Hotel Van der Valk Dennenhof, Bredabaan 940, 2930 Maria-ter-Heide.

Het programma
19u30: Aankomst deelnemers & welkomstwoord
19u30- 21u30: Start van de presentatieavond: 2 opeenvolgende presentaties worden gegeven door Jeroen Vandamme en Willem Middelkoop met aansluitend een vragensessie

21u30: Vragensessie
22u00: Borreluurtje met dranken en hapjes
23u00: Einde presentatie-avond

Inschrijven
Deelname aan een presentatie-avond is exclusief voorbehouden voor abonnees van Analyse en/of FondsenAnalyse en participanten van het Commodity Discovery Fund. Elke abonnee kan wel een partner, vriend of familielid meebrengen. De inschrijvingsprijs voor een presentatie-avond bedraagt 38 euro per persoon.

Inschrijven kan door het correcte inschrijvingsbedrag (38 euro per persoon) te storten op het IBAN-rekeningnummer: BE85 4771 0583 9906, BIC: KREDBEBB, mét vermelding van uw gebruikersnaam op de website + keuze locatie en datum in de mededeling! (vb: Peters007/Oostkamp/13 september).

Opgelet de plaatsen zijn beperkt!

We hopen dat u erbij kan zijn!

 

Met vriendelijke groeten,


Jeroen Vandamme

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden