Gebruiker
FondsenAnalyse n° 4: September 2015 placeholder Premium
  • aug. 29, 2015
  • Jeroen Vandamme

FondsenAnalyse gaat in de September-editie uiteraard dieper in op de gevolgen van de beurscorrectie voor vele beleggingsfondsen. We bespreken hoe de fondsen in de selectie het ervan af brachten. 

Na een zware koersdaling worden beleggers steeds meer geïnteresseerd in de grondstoffensector. Is het nu dan het goede moment om in grondstoffen te beleggen? FondsenAnalyse geeft zijn visie.

Enkele tegendraadse thema's worden verder in detail behandeld. We leggen uit waarom er de voorbije week een verkoopadvies kwam voor de succesvolle shortpositie op Chinese aandelen via een inverse ETF. Een andere beleggingsopportuniteit, die ook eerder verscheen in een nieuwsbericht voor abonnees, krijgt een nieuwe update. 

Niet alleen de favoriete fondsen komen aan bod. We analyseren ook eens een zeer slécht beleggingsfonds dat gepromoot wordt door een Belgische grootbank, leggen uit wat de valkuilen zijn en hoe hoog de kosten bedragen. Vele beleggingsfondsen hebben geen bestaansrecht en we halen een perfect voorbeeld aan hoe bedrieglijk beleggingsfondsen soms kunnen zijn.

De vierde editie van FondsenAnalyse verschijnt volgende week. Abonnees zullen die zoals gewoonlijk per post ontvangen.

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden