FondsenAnalyse n°2: Juli 2015 | Analyse
Gebruiker
FondsenAnalyse n°2: Juli 2015 placeholder Premium
  • jul. 03, 2015
  • Jeroen Vandamme

De tweede editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse is uit!

201507 FondsenAnalyse Nr2 Inhoudstafel

De volgende thema's komen uitgebreid aan bod in deze nieuwe editie van het beleggingsmagazine:

- Waarom ETF's het fastfood van de beleggingswereld zijn en waarom het niet zo gezond is om je beleggingsportefeuille ermee vol te proppen.

- Een uitgebreide analyse van een zeer eigenzinnig, maar sterk presterend patrimoniaal beleggingsfonds: het gemengde fonds Flossbach von Storch Multiple Opportunities II. Geschiedenis, beleggingsstrategie, positionering en resultaten worden uitvoerig besproken.

- Wat kan de grote verrassing worden bij de volgende beurscrash? Welke beleggingssector moet u absoluut mijden?

- Lancering van een 4 tegendraadse beleggingsthema's. Naast de Analyse beleggersnieuwsbrief staat ook FondsenAnalyse garant voor avant-garde en tegendraadse beleggingsideeën. 

Het eerste tegendraadse beleggingsthema is een opportuniteit om te speculeren op de daling van een aandelenmarkt die het voorbije jaar zeer sterk gestegen is, maar recent begint te wankelen. FondsenAnalyse heeft ook een andere beleggingsector op het oog als tegendraads beleggingsthema en "short-opportuniteit". De twee andere tegendraadse beleggingsthema's zijn sectoren die de voorbije jaren uitzonderlijk zwaar zijn afgestraft (met koersdalingen van 80 à 90%) en waarbij een kentering mogelijk is, met significante beurswinsten in het vooruitzicht.

- FondsenSelectie: Lijst met gegevens van beleggingsfondsen en ETF's die door FondsenAnalyse besproken worden.

- Lezersvragen: met duidelijk antwoord en uitleg.

- Extra bijlage: Betaalt u als belegger teveel kosten voor u fonds? Waarschijnlijk wel! Retrocessievrije fondsencompartimenten zijn in opkomst. FondsenAnalyse legt uit waarom vele banken deze voorlopig niet willen aanbieden.

De tweede editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse werd begin deze week per post geleverd bij alle abonnees van FondsenAnalyse.

FondsenAnalyse is een uniek magazine over beleggingsfondsen. FondsenAnalyse is 100% onafhankelijk. Er zijn geen inkomsten van productverkoop of advertenties zodat onze analyses onafhankelijk en eerlijk blijven. In begrijpbare taal, geen jargon, wordt uitgelegd waarin de beste fondsen beleggen. Zodat het voor iedereen duidelijk is waarin men belegt.

Wilt u ook onafhankelijk en eerlijk advies over beleggingsfondsen? Wil je opnieuw echt begrijpen waarin je belegt?

Bekijk dan hier de verschillende abonnementenformules. Abonneren kan via de website. Abonnees van "Analyse" kunnen hun bestaande abonnement eenvoudig opwaarderen zoals werd uitgelegd in dit artikel.

Hou de website in het oog voor meer analyses van beleggingsfondsen en volg ons op twitter via: twitter.com/fondsenanalyse

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden