Eerste editie van FondsenAnalyse | Analyse
Gebruiker
Eerste editie van FondsenAnalyse placeholder Premium
  • jun. 10, 2015
  • Jeroen Vandamme

De eerste editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse is uit!

FA1 Inhoudstafel

FondsenAnalyse is een uniek magazine over beleggingsfondsen. FondsenAnalyse is 100% onafhankelijk. Er zijn geen inkomsten van productverkoop of advertenties zodat onze analyses onafhankelijk en eerlijk blijven. In begrijpbare taal, geen jargon, wordt uitgelegd waarin de beste fondsen beleggen. Zodat het voor iedereen duidelijk is waarin men belegt.

De volgende thema's komen uitgebreid aan bod in de eerste editie van dit beleggingsmagazine:

- Over de voor- en nadelen van beleggingsfondsen en waarom steeds meer mensen vervreemd raken van hun beleggingen.

- Een uitgebreide analyse van één van de meest indrukwekkende fondsenverhalen in de industrie: het gemengde beleggingsfonds First Eagle Amundi International. De geschiedenis, het beheerteam, de beleggingsstrategie, de positionering en de prestaties worden allemaal onder de loep genomen. Een beleggingsfonds beheert vanuit de Verenigde Staten waarin ook Belgen en Nederlanders kunnen beleggen. Deze bespreking volgt met een extra analyse van het kleine broertje van dit topfonds, het First Eagle Income Builder fonds.

- Beleggen in Frontier Markten, een niche binnen de opkomende markten. De Frontier Markten zijn een opkomende hype, maar wat zijn Frontier Markten en is het nog niet te laat om hierin te beleggen? FondsenAnalyse bekijkt de mogelijkheden in actieve en passieve beleggingsfondsen.

- FondsenAnalyse stelt de Duitse onafhankelijke vermogensbeheerder Flossbach von Storch voor en had een uitgebreid gesprek met hoofdstrateeg Philipp Vorndran.

- De opstart van de FondsenSelectie, lijst met gegevens van fondsen en ETF's die besproken zijn.

- Lezersvragen: FondsenAnalyse bespreekt zeer uitvoerig hoe beleggingsfondsen in een Tak-23 verzekering kunnen geselecteerd worden.

De eerste editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse werd verzonden naar alle abonnees van de Analyse nieuwsbrief als gratis extra editie.

Wilt u ook onafhankelijk en eerlijk advies over beleggingsfondsen? Wil je opnieuw echt begrijpen waarin je belegt?

Bekijk dan hier de verschillende abonnementenformules.

Hou de website in het oog voor meer analyses van beleggingsfondsen en volg ons op twitter via: twitter.com/fondsenanalyse

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden