Gebruiker
Analyse 1.619: Positieve turnaround verhalen in goudmijnaandelen placeholder Premium

Positieve turnaround verhalen in goudmijnaandelen. Het was lange tijd zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar de hooiberg ging de fik in en de spelden zijn nu wat beter zichtbaar.

Bovenstaande citaat komt uit Analyse n°1619 die vorige week verzonden werd naar abonnees.

Welke criteria zoeken we keer op keer in goudmijnaandelen? Dé criteria die een positief turnaround verhaal mogelijk maken van een verlieslatend bedrijf naar winstgevend bedrijf. Welke opportuniteiten biedt dit voor de AnalysePortefeuille?

Als voorbeeld tonen we de grafiek van een goudmijnaandeel. De aandelenkoers van dit bedrijf verviervoudigde de afgelopen twee jaar na een positieve turnaround! En dat terwijl de goudprijs in deze periode daalde of stabiel bleef. Met de AnalysePortefeuille kochten we dit aandeel begin 2014 aan 0,14 en 0,17 CAD. We namen gedeeltelijk winst boven 0,50 CAD. 

20151102 Claude Resources 2Y Blur

We zijn ervan overtuigd dat er nog een pak andere positieve turnaround verhalen voor de goudmijnsectorin de maak zijn. In Analyse n° 1619 belichten we een nieuw en onderbelicht goudmijnaandeel voor de AnalysePortefeuille. Het bedrijf is nu al winstgevend en binnenkort komt een derde goudmijn in productie die de kasstromen extra zal verhogen. Het bedrijf is bovendien schuldenvrij en familiale aandeelhouders bezitten 50% van de aandelen.

Daarnaast brachten we in Analyse n°1619 ook nog een overzicht van onze analyse over de activiteiten van Amerikaanse flitshandelbedrijven in België. We ontvingen vele reacties van abonnees over dit artikel. Vele lezers feliciteerden ons (waarvoor dank!), maar reageerden ook gechoqueerd na het vernemen van deze feiten. Wij hadden even hard versteld gestaan van deze hypocriete business en vonden dat dit meer bekend moest worden.  Daarom werd het artikel over de flitshandelactiviteiten in België publiek gemaakt zodat het zich kan verspreiden. Het artikel is via deze link terug te vinden. Wij zijn benieuwd of de mainstream media dit nieuws zal oppikken en verder uitspitten of in de doofpot zal houden.

In elk geval blijft Analyse weer "avant-garde", zowel in reportage over de flitshandel als in de zoektocht naar positieve turnaround verhalen in de goudmijnen.

Analyse n°1619 werd per post verstuurd naar de abonnees.

Abonneren op Analyse kunt u eenvoudig via volgende pagina.

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden