Update onontdekte aandelen: Back to Canada. | Analyse
Gebruiker
Update onontdekte aandelen: Back to Canada. placeholder
  • mrt. 31, 2021
  • Jeroen Vandamme

In 2017 gaf ik een presentatie in enkele zalen toen dat nog mocht zonder asocial distancing, met de stoelen dicht op elkaar en je geen boetes kreeg voor samenscholing.

Als extraatje naast de AnalysePortefeuille werd toen een lijst voorgesteld van 10 aandelen met focus op exploratie in de grondstoffensector (goud, kobalt, koper, zink, etc.).

De jaren vliegen voorbij, zelfs in totalitaire tijden. Sommige van deze aandelen werden met een verkoopadvies uit de lijst gehaald, anderen werden extra koopwaardig en kwamen soms zelfs in de AnalysePortefeuille terecht, en soms werden nieuwe aandelen opgenomen in deze lijst van "onontdekte aandelen".

Het is tijd om deze lijst van onontdekte aandelen terug uit te breiden.

Indien u de vorige artikels over deze aandelen wenst te herlezen, kunt u dit voornamelijk doen door via de website op de tag #ontdekking te klikken en de artikels onder deze noemer te bekijken of de updates in het Ledenmenu te zoeken.

De nieuwste update over deze selectielijst van onontdekte aandelen, met twee nieuwe koopwaardige aandelen, vindt u in een pdf van 10 pagina's in het Ledenmenu op de website.Jeroen Vandamme

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden