Gebruiker
Presentatie 19 oktober: Extra informatie placeholder Premium
  • okt. 12, 2016
  • Jeroen Vandamme

Beste lezer,

Vorige week nodigden we u uit voor een beleggingspresentatie op woensdagavond 19 oktober. 

De inschrijvingen waren overweldigend. Al na één dag waren alle plaatsen volboekt, de inschrijvingen werden tijdelijk stopgezet waarna we op zoek gingen naar een grotere zaal voor het beleggingsseminar.

Voor de mensen die zich reeds ingeschreven hebben verandert er zo goed als niets.

 

De presentatie gaat nu door in een andere, grotere conferentiezaal, maar wél in hetzelfde gebouw én dus op dezelfde locatie.

Intussen zijn er nog enkele laatste plaatsen vrij voor deze presentatie.

Zoals eerder gezegd, iedereen is welkom (ook niet-klanten van Lynx, ook niet-abonnees van Analyse) en kan zich gratis inschrijven.

Geïnteresseerden kunnen hun partner, vriend of kennis meebrengen, maar er wordt gevraagd om deze aanwezigen ook online in te schrijven via de applicatie zodat er voldoende stoelen gereserveerd zijn.

Het beleggingsseminar gaat door op woensdag 19 oktober om 20u te Gent. 

De locatie: Het gebouwencomplex "Zebrastraat"/"New Zebra" -> Conferentiezaal 'Ned Kahn'. Het gebouw "Zebrastraat" bevindt zich op de hoek van de Gustaar Callierlaan en de Zebrastraat, te Gent.

Voor de GPS geeft u best volgend adres in: Gustaaf Callierlaan 231, Gent. U kunt ook de volgende routebeschrijving gebruiken richting de parking "New Zebra".

Belangrijk: inschrijven voor de presentatie kan enkel en alleen via de website van Lynx.be 

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor de presentatie en u vindt er ook nog eens alle details.

Klik hier om u in te schrijven.

Tot volgende week!

Jeroen Vandamme

 

P.S. 1: Wegens de massale interesse hebben we intussen besloten begin 2017 een nieuwe en uitgebreide duo-presentatie te geven. Hierbij zal ikzelf samen mét mijn vader, Roland Vandamme, nog een pak dieper ingaan op verschillende beleggingsthema's en vooral op de beleggingsposities in de AnalysePortefeuille/FondsenPortefeuille. Meer informatie hierover volgt uiteraard later via de nieuwsbrief/website.

P.S. 2: De editie van FondsenAnalyse zal vanwege de presentatievoorbereidingen later verschijnen, namelijk begin volgende week. Bedankt voor uw begrip!

P.S. 3: De slides van de presentatie zullen nadien online worden geplaatst in het Ledenmenu, zodat die nadien door alle abonnees kunnen geraadpleegd worden.

 

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden