Gebruiker
Ontvang tussentijdse berichten per e-mail van Analyse en FondsenAnalyse placeholder
  • sep. 26, 2015
  • Jeroen Vandamme

Sinds april dit jaar hebben we onze digitale aanwezigheid aanzienlijk uitgebreid met de opstart van een nieuwe website. Er komen steeds meer publieke artikels online en voor abonnees zullen ook steeds meer updates verschijnen.

Op de websites van Analyse en FondsenAnalyse worden steeds meer tussentijdse berichten geplaatst. Indien u meteen op de hoogte wenst gebracht te worden van toekomstige nieuwsberichten dan kan u zich hierop abonneren.

Ga eerst naar de "Nieuws" pagina op de website en selecteer dan "Abonneer op blog updates" (zoals aangeduid op de afbeelding). U kunt dan het mailadres invoeren waarop u de tussentijdse berichten wenst te ontvangen.

Screenshot Abonneer op email updates

Bij sommige computers (of tablets) met speciale browserinstellingen kan verschijnen dat u geen rechten hebt. Stuur ons dan een mailtje met vermelding van uw gebruikersnaam en we voegen je manueel toe aan de mailinglijst. Het lukt wel makkelijker om u in te schrijven op de tussentijdse berichten als u tegelijkertijd NIET bent aangemeld als abonnee.

Voor administratieve vragen: Contacteer ons op info (at) analyse.be

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden