Is dit het beste groeiaandeel ter wereld? | Analyse
Gebruiker
Is dit het beste groeiaandeel ter wereld? placeholder Premium
  • jun. 19, 2019
  • Jeroen Vandamme

 

Is dit het beste groeiaandeel ter wereld ?

Amazon, Netflix, Facebook, Tesla of Nvidia ?

Neen, vergeet deze maar !

De prestaties van deze groeiaandelen verbleken bij de koersgrafiek van dit aandeel:

Kirkland Lake Gold

Wacht.. wat schrijf je daar? Gold?

Bedoel je dat een aandeel uit de goudsector al jarenlang beter presteert dan deze techgiganten?

Goud, dat ouderwets metaal dat niemand meer wil hebben?


Yep. 

 

 

De koers van Kirkland Lake Gold explodeerde de voorbije vier jaar met 1950%.

Niet op basis van een lucky shot. Intussen is Kirkland Lake één van de grootste goudbedrijven ter wereld geworden.

Hoe dit bedrijf hierin slaagde? Simpel uitgelegd, ze mijnen goud in Australië en de totale productiekost bedraagt amper 300$ per ounce goud.

Aan de huidige goudprijs boven 1300$, behalen ze een winstmarge van maar liefst 1000$. Per kleine goudounce die ze naar boven halen.

Wij kochten in onze Analyse modelportefeuille aandelen van Kirkland Lake Gold aan 2$, aan 4$, 5$, 7$ en 17$. We konden er niet genoeg van hebben en onze lezers hebben deze fantastische rit helemaal kunnen volgen.

Vandaag noteren de aandelen boven 50$. Uiteraard hebben we winst genomen onderweg terwijl we een stevige positie aanhielden.

Ontelbaar zijn de artikels die ik intussen over Kirkland Lake Gold geschreven heb op onze website of twitterpagina, en vooral in onze exclusieve publicaties. Als je wil kan je er hier een paar herlezen en je kan me ook meteen volgen op Twitter.

Via Twitter :

Goed, Kirkland Lake Gold heeft de grot van Alibaba gevonden, maakt recordwinsten en het aandeel is fenomenaal gestegen. Zit er nog iets voor mij in, hoor ik u denken? Ben ik niet te laat?

Weet je, groeiaandelen zijn altijd op zoek naar overnameprooien zodat ze kunnen blijven groeien en marktaandeel inpalmen.

Daarom dat Facebook destijds Instagram overnam. En Whatsapp.

Met die fenomenale winstmarges van 1000 dollar per geproduceerde goudounce is Kirkland Lake Gold in recordtempo een grote cashpositie aan het opbouwen. Ideaal om overnames te financieren.

Kirkland Lake Gold zal vroeg of laat overnames doen in de goudsector. Hun laatste overname is weldra drie jaar geleden en de honger neemt enorm toe.

Na een gedetailleerde screening hebben wij enkele overnamekandidaten geïdentificeerd en deze aandelen in onze AnalysePortefeuille opgenomen.

Uiteraard gaat het om goudaandelen die goedkoop gewaardeerd zijn en binnen onze volledige beleggingsportefeuille passen.

Dit is wat we avant-garde beleggen noemen.

met vriendelijke groeten,

Jeroen Vandamme

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden