Informatie over gebruik nieuwe website Analyse.be | Analyse
Gebruiker
Informatie over gebruik nieuwe website Analyse.be placeholder Premium
  • apr. 23, 2015
  • Jeroen Vandamme

De abonnees van Analyse zullen de onderstaande informatie al grotendeels ontvangen hebben per email. Voor niet-abonnees en nieuwe bezoekers van de website kan deze informatie ook interessant zijn.

Nieuw internetadres

De nieuwe website bevindt zich op een nieuw internetadres, namelijk: www.analyse.be. Het oude adres www.analysenet.be zal nog enige tijd doorverwijzen naar deze nieuwe website. Als u dat wenst, kunt u het nieuwe adres alvast opnemen in uw favorietenpagina om het gemakkelijk terug te vinden.

Inhoud nieuwe website

De nieuwe website bevat heel wat nieuwe inhoud. Bovendien zal het een levendige website zijn, waarbij continu nieuwe informatie, nieuwe analyses en nieuwsberichten zullen worden toegevoegd.

De "Nieuws" pagina wordt zeer interessant, waarbij we soms korte, soms uitgebreide nieuwsartikels zullen publiceren. Deze nieuwsartikels kunnen inpikken op de actualiteit en een aanvulling zijn op de nieuwsbrieven. Bovendien zullen updates van de AnalysePortefeuille ook op deze pagina verschijnen. Zowel de updates als sommige nieuwsartikels zullen beveiligd zijn. Deze artikels zullen enkel toegankelijk zijn voor abonnees mits gebruik van gebruikersnaam en paswoord.

In de pagina's "Beleggingsanalyses" vindt u een introductie tot onze nieuwsbrieven. In de rubriek "Over ons" vind u niet alleen onze korte biografie maar ook heel wat uitleg over onze missie, de geschiedenis achter Analyse en een zeer uitgebreide uitleg bij de voorbeeldportefeuille.

Een andere belangrijke rubriek is de "Abonneer" pagina, waar u de prijzen en inhoud van onze abonnementen kunt terugvinden. Via deze pagina kunnen nieuwe abonnees zich inschrijven en betalen. Bestaande abonnees kunnen via deze pagina ook hun abonnement opwaarderen. Wij appreciëren ook de vele getuigenissen van onze trouwe abonnees, waarvan we enkele op de website hebben geplaatst.

Ten slotte is er ook het interessante Ledenmenu voor onze abonnees. Wanneer u zich met uw gegevens aanmeldt op de website, zal dit menu in een blauwe verticale balk op de rechterkant van de website verschijnen. U kunt er het overzicht van uw inschrijving raadplegen (waar u ook zelf uw gegevens kan beheren) en u vindt er ook uw accountgegevens. Bovendien zullen abonnees in dit menu bij "Analyse Publicaties" ook het archief van nieuwsbrieven terugvinden, samen met de rubriek van Lezersvragen die later nieuw leven zal worden ingeblazen.


Veelgestelde vragen

Het is best mogelijk dat u bij de verkenning van de nieuwe website met wat praktische vragen geconfronteerd wordt. In de rubriek "Veelgestelde vragen" behandelen we enkele mogelijke vragen die u kunt hebben over onze abonnementen, over het gebruik van de nieuwe website, over de registratie en het beheer van uw abonnementsgegevens, de betaling, en nog veel meer.

Deze rubriek vindt u via "Abonneer" op de bovenste navigatiebalk. De rubriek "Veelgestelde Vragen" verschijnt net onder "Abonnementen" en "Getuigenissen". Neem alvast een kijkje.
Of u kan ons een vraag stellen per email via: info@analyse.be


Contactgegevens

Bij praktische en administratieve vragen kunt u ons dus contacteren via info@analyse.be

Ook de rubriek Lezersvragen zal nieuw leven worden ingeblazen. Vragen in verband met de financiële markten kunt u stellen op vraag@analyse.be

Daarnaast kunt u ons ook persoonlijk contacteren. Contacteer Roland via roland@analyse.be en contacteer Jeroen via jeroen@analyse.be of via jeroen@fondsenanalyse.be (dit laatste in verband met beleggingsfondsen).


Een nieuw & uniek beleggingsmagazine op komst !

De vernieuwing draait om meer dan alleen een nieuwe website. En is het nieuwe logo u al opgevallen? Bijna gelijktijdige met de nieuwe website zullen wij een nieuw beleggingsmagazine lanceren. Noem het gerust een zusterblad van Analyse, de nieuwsbrief die al bijna 35 jaar bestaat. Het nieuwe beleggingsmagazine zal maandelijks verschijnen en heet "FondsenAnalyse". Het nagelnieuwe magazine zal focussen op de wereld van beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen.

Jeroen Vandamme, de oudste zoon van Roland Vandamme, zal de hoofdauteur zijn van FondsenAnalyse. Jeroen was jarenlang verantwoordelijk voor de selectie van beleggingsfondsen bij private banken en heeft de kennis en ervaring om beleggers te begeleiden in beleggingsfondsen.

De filosofie en de stijl van het nieuwe magazine zullen dezelfde zijn als bij Analyse. Onafhankelijkheid en integriteit staan voorop, gecombineerd met een heldere, no-nonsense schrijfstijl en avant-garde analyses, maar dan van beleggingsfondsen. Een loods door het labyrint van beleggingsfondsen.

Binnen enkele weken zullen alle abonnees gratis de eerste editie van FondsenAnalyse ontvangen. U vindt al wat summiere informatie over het nieuwe magazine op de website. Wacht dus nog even met u te abonneren tot u deze eerste editie ontvangt want alle abonnees van Analyse zullen met een mooie korting hun bestaande abonnement kunnen opwaarderen naar een totaalpakket.


Alvast bedankt voor uw vertrouwen!
Met vriendelijke groeten,

Het Analyse Team

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden