FondsenAnalyse n° 5: Oktober 2015 | Analyse
Gebruiker
FondsenAnalyse n° 5: Oktober 2015 placeholder
  • okt. 16, 2015
  • Jeroen Vandamme

De vijfde editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse is verschenen.

Deze oktober-editie brengt de volgende beleggingsthema's uitgebreid aan bod:

- Fondsen in de kijker: Een rapport van 4 pagina's over beleggen in Japanse aandelenfondsen en waarom dit nu interessant is. De Japanse beurs is veel minder een ver-van-je-bed-show dan velen denken. Japan is nog steeds de derde grootste economie ter wereld...

- Sector in de kijker: Een kritische analyse van de groeipijnen in de opkomende markten. Vele beleggingsfondsen die beleggen in groeilanden komen in de problemen. We houden de visies van verschillende beleggingshuizen tegen het daglicht, zoals die van Franklin Templeton, Aberdeen, Carmignac & Amundi. Mét onze eigen ongezouten mening.

- Een opvolging van 5 tegendraadse beleggingsthema's. Eén thema wist volop te profiteren van de Chinese aandelencrash, een ander beleggingsthema profiteerde van de fraude bij Volkswagen! Nog een andere thema zag een opportuniteit tijdens de flashcrash van eind augustus. Tegendraads beleggen loont als je het goed aanpakt.

- Fondsenopvolging & Bespreking van de financiële markten over de afgelopen maand. De recentlijk minder goede prestaties van Carmignac Patrimoine en Ethna Aktiv worden onder andere toegelicht. We leggen uit waarom we voor onze FondsenSelectie het ene fonds wél en het andere niet verkiezen. Verschillende andere fondsen en beleggingssectoren komen extra aan bod.

- FondsenSelectie: Lijst met gegevens van beleggingsfondsen en ETF's die door FondsenAnalyse besproken werden. De selectielijst wordt verder uitgebreid.

De vijfde editie van het beleggingsmagazine FondsenAnalyse werd deze week per post geleverd bij alle abonnees. Hieronder ziet u enkele voorbeeldpagina's uit FondsenAnalyse.


FA5 Fondsenopvolging shoot


FondsenAnalyse is een uniek magazine over beleggingsfondsen.

FondsenAnalyse is het enige 100% onafhankelijke fondsenmagazine in de Benelux. Er zijn géén inkomsten van productverkoop of advertenties zodat onze analyses onafhankelijk en eerlijk blijven. In begrijpbare taal, geen jargon, wordt uitgelegd waarin de beste fondsen beleggen. Zodat het voor iedereen duidelijk is waarin men belegt.

Wilt u ook onafhankelijk en eerlijk advies over beleggingsfondsen? Wil je opnieuw echt begrijpen waarin je belegt?

Vraag een gratis proefexemplaar via de website en bekijk hier de verschillende abonnementenformules.

Abonnees van de "Analyse" nieuwsbrief kunnen hun bestaande abonnement extra voordelig opwaarderen zoals werd uitgelegd in dit artikel.

Hou de website in het oog voor meer analyses van beleggingsfondsen en volg ons op twitter via: twitter.com/fondsenanalyse


FondsenAnalyse FondsenSelectie Gemengde fondsen Japan Opkomende Markten

Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden