Analyse 1.765: Twee nieuwe aandelenposities voor 2020 | Analyse
Gebruiker
Analyse 1.765: Twee nieuwe aandelenposities voor 2020 placeholder Premium
  • jan. 03, 2020
  • Jeroen Vandamme

De meest recente Analyse publicatie nr. 1765 bespreekt twee nieuwe koopwaardige aandelenposities voor de modelportefeuille en geeft de meest recente update van de AnalysePortefeuille.

Het eerste koopwaardige aandeel is een goudmijnaandeel dat het voorbije jaar met 50% daalde. Compleet tegen de opwaartse trend van de goudsector. Er zijn echter verschillende redenen waarom dit bedrijf voor een turnaround kan zorgen.

Het tweede koopwaardige aandeel is een energiebedrijf. Politici en Sint Greta Thunberg halen alles uit de kast om het kiesvee te doen geloven dat we binnen afzienbare tijd enkel nog elektrisch kunnen rijden of als holbewoners zullen eindigen. Dit zal allebei niet zo snel gebeuren. We investeren voor het eerst in ontzettend lange tijd in een energie-aandeel.

Beide bedrijven hebben awards voor hun duurzaamheidspolitiek ontvangen dus klimaathysterici moeten zich verder niet teveel druk maken.


Analyse nr. 1765 verscheen op oudejaarsdag en kan door abonnees gedownload worden in het Ledenmenu, net als 193 andere beschikbare Analyse publicaties.


Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden