Analyse 1.653: Pot of Gold | Analyse
Gebruiker
Analyse 1.653: Pot of Gold placeholder Premium

Pot of Gold. Niet aan het einde van de regenboog, maar NU al.

 

Analyse 1.653 bespreekt de recente ontdekkingen van 'high grade gold' in de Fosterville mijn van NewMarket Gold De Fosterville-mijn werd voor het eerst in gebruik genomen in 1894. Het adagium dat je het best zoekt waar het al gevonden is, is hier dus bijna spreekwoordelijk van toepassing.

De aandelenkoers van NewMarket Gold ging dit jaar al ruim 250% hoger. Een mooi rendement op onze investering van eind vorig jaar!

20160922_NewMarket_Gold.png

 

Osisko Mining 6 maand later... Ook hier een goudmijnaandeel dat tegen de trend in zeer goed presteert. De aandelenkoers gaat fors hoger ondanks de tussentijdse correctie van de brede goudmijnindex.

 

20160928_Osisko_Mining_YTD.png

geven toe dat het in maart op onze heupen begon te werken dat Osisko Mining - toen nog Oban - overnames deed met eigen valuta (aandelen) waarbij er constante verkoopdruk was van hen die zich lieten overnemen. Maar kijk, het 1-dollar aandeel van 6 maand geleden is er nu al een van 3 dollar.

 

Analyse nr. 1653 bespreekt onder andere deze twee aandelen in detail. De nieuwsbrief is na aanmelding te lezen via deze link.

Wat niet besproken werd in Analyse 1.653 is ...Heeft u een vraag?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje in onze Veelgestelde vragen.

Contact
aanmelden